Prijsindexatie en andere zaken

CBS indexering – Per 1 januari 2022 gaan wij onze prijzen indexeren. We doen dit zoals bekend zo weinig mogelijk, maar nu de inflatie verder toeneemt en onze leveranciers helaas jaarlijks blijven indexeren kunnen wij hier niet meer aan ontkomen. Voor de berekening van de indexatie wordt uitgegaan van de consumentenprijsindex die het CBS afgeeft. We gaan hierbij uit van de maand september 2021. September = 110,79 en september 2020 = 107,88. Op basis hiervan zullen de tarieven met 2,7%. Dit geldt alleen voor de klanten die meer dan 12 maanden een van onze diensten afneemt.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Algemene Voorwaarden – Onze Algemene Voorwaarden zijn terug te vinden en te downloaden op onze website.

Cookie bepalingen – Onze cookie/coockie bepalingen treft u hier aan.

Telefoonnummer – ons algemene telefoonnummer tijdens kantooruren is 088-0887188.

Verlenging contract– maakt u al vele jaren gebruik van onze supersnelle glasvezel aansluiting? En loopt uw contract binnenkort af? Neem dan contact met ons op over de verlengingsmogelijkheden. Stuur uw email naar: info@fiberrevolution.nl. Wij informeren u graag.

Indien u vragen heeft over bovenstaande, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon 088-0887188 of mail ons: info@fiberrevolution.nl. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.